Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Remanierea Guvernului Grindeanu intră în linie dreaptă. Ce miniștri pleacă săptămâna viitoare

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD, a anunțat joi seara că va avea loc o analiză, împreună cu partenerii de coaliție în ceea ce privește activitatea Cabinetului, din care pot deriva unele măsuri.

Remanierea Guvernului Grindeanu intră în linie dreaptă. Ce miniștri pleacă săptămâna viitoare
Comentează 0

Dragnea spune că Guvernul "nu poate să funcționeze în viteza a 3-a", iar o creștere economică de 5 % nu este suficientă (...)

,,Sunt meciuri celebre în care 3-0 nu e suficient, nu te califici. Dacă ai luat bătaie cu 4-0, 3-0 nu e suficient sau poate să ai 3-0 acuma și la final ai 4-3 pentru ceilalți. Nu asta este abordarea. Orice semnal de alarmă pe care ți-l trage oricine, și pe care îl trage cu bună credință, trebuie tratat cu foarte multă seriozitate și cu foarte mult respect'' a declarat Liviu Dragnea la România TV.

,,Am început să lucrăm serios și eu și dl. Tăriceanu și mulți colegi de-ai noștri — și facem o analiză foarte riguroasă a fiecărei măsuri care a fost implementată sau care n-a fost implementată, de ce s-a întârziat, pentru că efectele pot apărea mai târziu(...) Plecând de la acest lucru, probabil săptămâna viitoare, sper să finalizăm aceasta analiză, pentru că în funcție de asta vom decide politic ce măsuri trebuie luate — dacă trebuie luate măsuri în ceea ce privește componența Guvernului, dacă trebuie luate măsuri în îmbunătățirea actului de guvernare, în comunicare, în tot felul de lucruri", a menționat președintele PSD.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite