Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Record: 4 români au traversat Atlanticul într-o barcă cu vâsle, în 38 de zile, 14 ore şi 32 de minute

Echipa romaneaca Atlantic 4, formata din Andrei Rosu, Vasile Osean, Ionut Olteanu si Marius Alexe, a stabilit un nou record la traversarea Oceanului Atlantic într-o barcă cu vasle.

Record: 4 români au traversat Atlanticul într-o barcă cu vâsle, în 38 de zile, 14 ore şi 32 de minute
Comentează 0

Romanii au reusit traversarea oceanului in 38 de zile, 14 ore si 32 de minute, o imbunatatire notabila fata de precedentul record, de aroape 45 de zile.

"Misiune indeplinita! Atlantic4 a traversat Oceanul Atlantic in 38 de zile, 14 ore si 32 de minute, stabilind astfel un nou record mondial pentru cea mai rapida ambarcatiune de tip Pure din categoria de 4 membri care traverseaza Atlanticul, recordul precedent fiind de 44 de zile, 20 de ore si 22 de minute apartinand echipei britanice All Beans No Monkeys",  a notat site-ul Atlantic 4.

Andrei Roşu, component al echipei şi alergător de maratoane extreme, scris pe Facebook ca a slabit 15 kilograme in timpul cursei si a postat fotografii inainte si dupa cursa.

"38 de zile in care am rezistat, in ciuda mediului ostil, a raului de mare care m-a ‘lovit’ aproape jumatate din calatorie, a pierderii rapide in greutate si a tuturor obstacolelor aparute. Inainte de a ma bucura de primul dus in 40 de zile, de mancare ‘normala’ si de un somn mai lung de 60 de minute, va multumesc mult pentru mesajele de sustinere. Revin curand cu poze, filmari si povestiri de pe Atlantic...

PS - este de nepretuit sa iti intalnesti familia dupa 40 de zile", a scris Andrei Roşu pe Facebook.

Sursa: romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite