Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Reacția fostului aspirant la funcția de primar al Aradului din partea PSD, Sebastian Bulumac, la adresa protestatarilor arădeni!

Pe rețelele de socializare fostul candidat PSD la funcția de primar, Sebastian Bulumac, a postat o fotografie cu unul dintre miile de protestatari arădeni ieșiți aseară în stradă făcând remarca că acesta seamănă cu personajul John Snow din seria Urzeala Tronurilor. Internauții deranjați de această reacție i-au adus aminte fostului candidat din partea PSD de trecutul său recent și loialitățile afișate public.

Reacția fostului aspirant la funcția de primar al Aradului din partea PSD, Sebastian Bulumac, la adresa protestatarilor arădeni!
Comentează 1

 

În urma comentariilor, Sebastian Bulumac și-a șters postarea.

De menționat faptul că în primăvara anului trecut, Sebastian Bulumac, opțiunea PSD Arad la scaunul de edil al orașului îl aplauda la scenă deschisă pe Liviu Dragnea în cadrul unui discurs public la care au participat parlamentarii PSD Mihai Fifor și  Dorel Căprar.

Replica lui Sebastian Bulumac, sub forma unui comentariu pe Facebook, pe pagina consilierului liberal, Boca Bogdan,  care îi reamintește acestuia de susținerea arătata lui Dragnea: "Candidatura de la locale a fost una independenta, iar faptul ca am avut si sustinatori din zona politica, nu doar civica, nu m-au facut sa imi pierd constiinta si sistemul de valori."

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite