Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Răzvan Cadar (PNL): „Președintele PSD Arad dă exemplu de bună administrație o comună care a cheltuit bugetul pe trei ani pe coșuri de gunoi!”

PSD Arad, prin președintele Dorel Căprar, și-a dat examenul cu privire la modul în care ar trebui condusă o localitate. El a declarat că un exemplu pentru bună administrare este comuna Archiș. Exemplul este șocant, mai ales pentru că știrile despre modul în care administrația din Archiș a achiziționat 760 de coșuri de gunoi stradale, folosind pentru ele de trei ori venitul pentru 2017, a făcut înconjorul țării.

Răzvan Cadar (PNL): „Președintele PSD Arad dă exemplu de bună administrație o comună care a cheltuit bugetul pe trei ani pe coșuri de gunoi!”
Comentează 0

„Ne pare rău pentru decesul fostului primar din comuna Archiș. Dincolo de acest aspect, situația din administrația locală este catastrofală. Primăria a ajuns să fie executată silit pentru că nu a putut să plătească acele coșuri de gunoi. Nu doar numărul coșurilor de gunoi, 760, este supradimensionat față de cei aproximati 1 500 de locuitori, dar și prețul de 800 de lei bucata este exagerat. De altfel, coșurile de gunoi zac depozitate și nefolosite. Mai mult decât atât, presa locală, folosind surse din Prefectura cu simpatii PSD, scria despre multe alte ilegalități comise la Primăria Archiș, care ar urma verificate de instituțiile abilitate. În aceste condiții, este total deplasată folosirea exemplului Archiș, ca administrație performantă. Este adevărat, așa cum scrie deputatul Dorel Căprar pe o rețea de socializare, faptele vorbesc. Dar ele vorbesc în defavoarea administrației din Archiș și în defavoarea PSD, care a dovedit că susține decizii ale unor administrații vădit incompetente, unde există suspiciuni serioase cu privire la comiterea unor acte de corupție. Nu ne mirăm că PSD susține în Parlament legi care îngrădesc libertatea justiției și protejează corupția la nivelul administrației“, a declarat secretarul executiv al PNL Arad, Răzvan Cadar.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite