Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Raport devastator al șefului Poliției Române. Pedofilul, protejat ani la rând

Guvernul a publicat raportul Poliției Române privind cazul pedofilului-polițist. 22 de polițiști sunt cercetați disciplinar ca urmare a menținerii în funcție a lui Eugen Stan.

Raport devastator al șefului Poliției Române. Pedofilul, protejat ani la rând
Comentează 0

Șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, i-a prezentat vineri premierului raportul pe care i l-a solicitat cu privire la anchetele legate de polițistul acuzat de pedofilie. Premierul i-a solicitat acest raport la ședința de guvern de miercuri, când i-a dat termen o săptămână și a anunțat că nu îl schimbă din fruntea politiei, așa cum propusese ministrul Carmen Dan.

În raport apar și informații despre constituirea dosar penal pe numele polițistului acuzat de pedofilie în anul 2016, în urma unei plângeri depuse de o femeie care susținea că fusese agresată sexual de acesta. Totodată, sunt prezentate rezultatele unor verificări prealabile, precum și deficiențele descoperite.

Potrivit raportului, la data de 05.01.2018 (vineri), oră 10:30, un băiat în vârstă de 9 ani și 7 luni și o față în vârstă de 5 ani și 11 luni au fost agresați sexual de către un bărbat (autor neidentificat) în liftul unui bloc situat în Sectorul 6 al Municipiului București. 

Evenimentul a fost semnalat, la oră 11:06, Direcției Generale de Police a Municipiului București (D.G.P.M.B.) prin SNUAU-112, context în care, la oră 11:20, un echipaj de ordine publică din cadrul Secfiei 22 – D.G.P.M.B. s-a deplasat la față locului, a contactat reprezentantul legal al minorilor și a solidtat intervene a echipei operative competențe în efectuarea cercetării la față locului.

Citeste mai mult pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite