Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Puncte imense: Juventus Bucureşti - UTA 1-2

Puncte imense: Juventus Bucureşti - UTA 1-2
Comentează 0

După o serie de 3 rezultate neaşteptat de slabe UTA avea nevoie de o rabilitare rapidă. Şi într-un moment în care urma să înfrunte două candidate serioase la promovare. Săptămâna trecută ardăenii au trecut cu bine peste duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe. Iar azi a venit rândul liderului ligii secunde să piardă în faţa trupei lui Laurenţiu Roşu.

Şi totul începuse prost pentru UTA, bucureştenii de la Juventus deschizând scorul în minutul 4 prin Băjenaru. După 2 şarje periculoae ale gazdelor, în minutul 34 UTA a primit penalty, ratat însă de Gligor! Arădenii mai scapă o dată de o contră periculoasă a Juventusului, iar în secundele de prelungiri Adili și Copil au jucat scurt un corner, ultimul a centrat perfect pe capul lui Curtuiuș, iar acesta a marcat din careul mic, cu toată opoziția portarului advers: 1-1! Trec doar trei minute de la reluare şi UTA trece în avantaj: Copil a executat o lovitură liberă de la 30 de metri, mingea a deviat la Gligor iar acesta şi-a reparat eroarea de la penalty, înscriind din fața careului mic: 1-2. Arădenii fac pasul înapoi, lucru ce era să-i coste în 4 rânduri! Din fericire până la final reduta alb-roşie rezistă, şi UTA ia trei puncte imense, după un joc şi cu bune şi cu rele. Rămâne însă victoria...

UTA: Miron – Adili (Filaret), Manea, Gligor, Copaci (Burlă) – Stahl, Tănase, Copil, Munteanu – Curtuiuș, Piccioni (Strătilă). 
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite