Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PSD-iștii au promis medicamente compensate pentru fiecare bolnav. Au mințit din nou!

PSD a promis că, de la 1 aprilie 2017, va adopta o lege prin care pacienții vor beneficia în orice moment de un medicament compensat integral indiferent de boala de care suferă.

PSD-iștii au promis medicamente compensate pentru fiecare bolnav. Au mințit din nou!
Comentează 0

PSD a promis că, de la 1 aprilie 2017, va adopta o lege prin care pacienții vor beneficia în orice moment de un medicament compensat integral indiferent de boala de care suferă. Dar într-o grămadă de comunicate de presă, coaliția PSD-ALDE mai precis parlamentarii PSD Căprar, Tripa,Todor sau doljeanul Fifor atacă și ctitică cu vehemență sistemul arădean de sănătate. Nu că acesta nu ar avea de suferit, dar acești oameni care au ajuns pe fotoliile confortabile din Parlament fac doar gargară și adoptă legi care să-l scape pe mai marele Dragnea și gașca lui de infractori de la pușcărie.

 

Toți cei bolnavi și nu sunt puțini la număr, așteaptă cu nerăbare ca gașca a lui Dragnea din care fac parte și Căprar&Co. să promulge această lege. Sunt sărmani, bătrâni și fără puteri financiare. Dar cui îi pasă? Parlamentarii PSD de Arad au alte preocupări.

 

Au trecut 80 de zile de când promisiunea din campanie sau minciuna marca PSD trebuia să se concretizeze, dar oameni buni, bolnavi sau pensionari mai aveți mult de așteptat. Datorită acestor parlamentari și guvernului lor mincinos, adică PSD vă veți cheltui în continuare toată pensia pe medicamente că doar ce interes au acești mincinoși să vă ajute.

 

Pentru a beneficia de medicamentele compensate integral sau parţial de către stat, un copil, o gravidă, un adult sau o persoană vârstnică poate parcurge o cale mai lungă decât s-ar părea la prima vedere, dar aceasta e una perfect legală ceea ce nu îi scuză pe domnii Căprar, Todor sau tripa că la doljean mi-e silă să-i pronunț numele.

 

Ăștia sunt PSD-iștii! Rușine să le fie din partea tuturor celor bătrâni sau bolnavi!

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite