Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PSD fuge din CLM cu coada între picioare!

PSD fuge din CLM cu coada între picioare!
Comentează 1

Din nou, în stilul lor caracteristic, cel al clovnilor cu o prestație modestă, consilierii locali ai PSD au părăsit ședința ordinară de azi înainte ca aceasta să înceapă. Artizanul principal al acțiunii a fost nimeni altul decât șeful grupului social-democrat din CLM, Beniamin Vărcuș. Sfătuit telefonic de către tartorele de la București Mihai Fifor, acest intitulat șef al consilierilor locali social-democrați, Beniamin Vărcuș a îndeplinit pe loc ordinele trasate, ignorând total interesele Aradului și a arădenilor.

Ne punem întrebarea, oare până când acești consilieri, Vărcuș, Cheșa, Furău sau Buruc își mai bat joc de arădeni? Cât timp vor mai lua în bătaie de joc interesele Aradului ascultând cu o obediență incalificabilă ordinele celor care nu au nici cea mai mică tendiință de a face ceva pentru acest oraș; Fifor, Căprar, Todor sau Tripa.

Prin gestul lor de azi nu demonstrează altceva decât că această postură de consilier local este o pălărie prea mare pentru ei. Atâta timp cât nu vor ști să citească sau să înteleagă un proiect de hotărâre, părăsesc plenul ședințelor și preferă să urmeze orbește directivele partidului, care le ordonă să nu voteze niciun proiect, nu vor duce la ceva constructiv pentru orașul nostru. Din contră îi vor dezamăgi pe cei care i-au ales să le reprezinte interesele.

Lazăr Pană


Scrie un comentariu

trimite