Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Protest masiv azi în zeci de orașe împotriva legilor Justiției și a reformei fiscale: ”Demisia!”

Noi proteste sunt programate pentru duminică seară în Bucureşti şi mai multe orașe, inclusiv de peste hotarele României. Zeci de organizații civice, dar și confederații sindicale precum Blocul Naţional Sindical şi Cartel Alfa au chemat românii să manifesteze pentru retragerea legilor Justiţiei, respingerea în Parlament a Ordonanţei privind modificarea legislaţiei fiscale şi demisia Guvernului şi a preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Protest masiv azi în zeci de orașe împotriva legilor Justiției și a reformei fiscale: ”Demisia!”
Comentează 0

Protestele au loc în această seară, de la ora 18.00, în Bucureşti şi în aproape 80 de oraşe, precum şi în străinătate, la Milano, Zurich, Birmingham şi Paris.

În Capitală, manifestanţii ar urma să plece din Piaţa Victoriei la ora 19.30 în marş către Parlament, cu mesajele "Nu scăpaţi!", "Demisia!".

”Duminică, la ora 18, întâlnire Piața Victoriei după care la 19.30 vom pleca în marș către Parlament , acolo le vom spune NU scăpați!!! DEMISIA!

PSD-ALDE a intrat cu viteză în ultima fază pentru adoptarea Legilor Justiției: calendar accelerat în Parlament, mobilizare masivă în comisii, forțarea procedurilor parlamentare.

Ei vorbesc de stat paralel. 
Realitatea este ca Romania ajunge sa fie un stat capturat.

Anunțați-vă și prietenii, trebuie să fim din nou mulți pentru a-i putea opri să calce, din nou, Justiția în picioare, cu un OUG 13 mascat!”, anunță grupul de Facebook Corupția Ucide.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite