Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Protest la Lipova împotriva incompetenței administrației PSD!

Sambata, 19 august, în fața Primăriei din Lipova a avut loc un protest al locuitorilor orașului.

Protest la Lipova împotriva incompetenței administrației PSD!
Comentează 0

Oamenii sunt revoltați de lipsa de implicare a primarului în dezvoltarea orașului. În timp ce până si comunele din jur fac eforturi să își depășească condiția, Lipova bate pasul pe loc, ba chiar regresează! Primăria a devenit locul de pripas al clientelei PSD, dar și refugiu pentru dudui apropiate administrației locale. Ne întrebăm cât timp va mai trece până la primele scandaluri de budoar, în vreme ce problemele importante pentru locuitorii orașului sunt neglijate.

Dacă primarul s-ar fi implicat în rezolvarea neplăcerilor cotidiene ale lipovanilor cu același entuziasm ca în angajările din Primărie, astăzi Lipova nu ar mai fi rușinea județului din cauza gropii de gunoi care fumegă de câteva săptămâni, a lucrărilor de mântuială și a poveștilor picante din Primărie!

"Administrația PSD a Lipovei este depășită de mult referitor la  sumedenie de lucruri care se întâmplă în orașul de pe malul Muresului, indolența și incompetența ei scoțându-i pe oamenii revoltați din case! In timp ce acoliții primăriei sunt mulțumiți, cetățenii Lipovei sunt tot mai nemulțumiți de primarul Jichici și de gașca sa. Vom reveni cu detalii scandaloase despre afacerile care se fac pe seama locuitorilor orașului!" ne-a atras atenția un protestatar

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite