Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă de FLORII

PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă de FLORII
Comentează 0

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va deveni predominant frumoasă, iar temperatura aerului va continua să crească până la valori normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei în extremitatea estică și de sud-est, unde e posibil sa mai ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în Moldova, Dobrogea și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 11..12 grade in estul Transilvaniei si in Moldova și 19..20 grade in sudul Olteniei, iar cele minime între -6 grade in estul Transilvanieie si 8 grade pe litoral. Noaptea, pe arii restrânse va fi brumă, iar în zonele joase, ceață.

PROGNOZA METEO LUNI Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească, astfel încât valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Maixmele se vor situa asadar intre 12..13 grade pe litoral grade și 20 de grade in Banat si iOltenia și minime între 1 și 9 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor mai fi condiții de brumă. Cerul va fi mai mult senin, innorari noaptea, în extremitatea de nord-vest a teritoriului, unde izolat vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla cu unele intensificări în zona montană înaltă. În zonele joase, dimineața și noaptea, izolat se va semnala ceață.

MARTI În vestul, nordul și centrul țării cerul va avea înnorări și local va ploua în general slab cantitativ. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar condițiile de ploaie vor fi reduse. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare. Treptat, vântul se va intensifica în toate regiunile. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 23 de grade, iar cele minime între 1 și 10 grade. Vremea va fi frumoasă și ușor mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări spre sfârșitul intervalului. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă de 5...7 grade.

DE MIERCURI PANA VINERI Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește spre sfârșitul intervalului.

sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite