Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO. Sfârşit de săptămână cu vreme caldă. În mai multe zone sunt aşteptate ploi însoţite de descărcări electrice

PROGNOZA METEO. Sfârşitul de săptămână vine cu vremea mult mai caldă decât în mod obisnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse si descărcări electrice în Carpatii Orientali, Meridionali si local în Moldova si în Transilvania. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 si 26 de grade, mai scăzute pe litoral unde se vor înregistra între 14 si 18 grade. Şi bucureştenii vor avea parte de vreme deosebit de caldă, temperatura maximă ajungând la 24 de grade Celsius.

PROGNOZA METEO. Sfârşit de săptămână cu vreme caldă. În mai multe zone sunt aşteptate ploi însoţite de descărcări electrice
Comentează 0

La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice si rafale de vant în Maramures, Transilvania, local în Banat, Crisana, Oltenia si izolat în restul teritoriului. Punctiform cantitățile de apă vor mai putea depăsi 10...15 l/mp. Minimele termice vor fi cuprinse între 5 si 13 grade. În a doua parte a intervalului pe arii restrânse va fi ceată.

La Bucureşti, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBATĂ. Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obisnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse si descărcări electrice în Carpatii Orientali, Meridionali si local în Moldova si în Transilvania. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului si de scurtă durată, asociat averselor, si în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 si 26 de grade, mai scăzute în zona litorală, unde se vor înregistra între 14 si 18 grade, iar cele minime, în general, între 4 si 14 grade. Dimineata si noaptea, pe arii restrânse va fi ceată. BUCUREŞTI Vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 9...10 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi predominant frumoasă si mult mai caldă decât în mod obisnuit în această perioadă, în majoritatea zonelor tării. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade în sudul litoralului si 28 de grade în Dealurile de Vest, iar cele minime, în general, între 4 și 14 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza în zona montană, unde izolat vor fi conditii pentru ploi de scurtă durată, iar noaptea în regiunile vestice si sud-vestice, unde pe arii restrânse vor fi averse si descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări în sud-vestul, sudul, estul tării si la munte. În zonele joase vor fi conditii de ceată.

BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă si mult mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab s moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 6...7 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi deosebit de caldă în regiunile din interiorul arcului carpatic, în timp ce în restul teritoriului valorile termice se vor situa usor peste cele caracteristice acestei perioade. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 si 27 de grade, mai coborâte în zona litoralului, unde se vor situa între 10 si 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 si 14 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sud-vest unde izolat si trecător vor fi ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări trecătoare pe crestele montane, iar pe parcursul zilei si în sud-vestul, sudul si sud-estul tării. Dimineata si noaptea, în special în zonele extracarpatice, va fi ceată.

BUCUREŞTI. Vremea va fi usor mai caldă decât normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 6...8 grade. Dimineața și noaptea vor fi conditii de ceată.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi caldă, chiar deosebit de caldă în regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și ploi de scurtă durată pe arii restrânse în nord-estul și vestul țării și izolat în rest. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în zonele montane precum și în partea de sud a teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 28 de grade, mai coborâte în zona litoralului, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade. Mai ales dimineața, în zonele joase din sud-est, va fi ceață.

BUCUREŞTI. Vremea va fi mai caldă decât în mod obisnuit în această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 6...8 grade.

De MIERCURI PANA VINERI valorile termice vor fi în scădere în prima zi de prognoză, apoi nu vor mai avea variații semnificative. Vor fi averse, pe arii mai extinse la începutul intervalului.

Sursa:rtv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite