Vremea Romania, Arad 23°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi călduroasă, în unele zone va ploua

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi în general frumoasă. Izolat va cădea grindină, iar cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, în special asociat averselor. Săptămâna viitoare, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării și chiar caniculară local în sud și în sud-vest.

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi călduroasă, în unele zone va ploua
Comentează 0

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. În nordul și nord-vestul țării temporar înnorările vor fi accentuate și, mai ales în a doua parte a nopții, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În special în Maramureș cantitățile de apă vor depăși 15 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil spre senin. Temperaturile minime se vor încadra între 10 și 20 de grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre 7...8 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 14...16 grade.

PROGNOZA METEO JOI. În nordul, centrul și nord-estul țării și în zonele montane și submontane vremea va fi în general instabilă, vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice. În sud și în sud-vest, va fi o vreme călduroasă, iar fenomene asociate instabilității atmosferice se vor semnala pe arii restrânse după-amiaza și cu caracter local seara și la începutul nopții, cu precădere în Dobrogea și jumătatea de est a Munteniei.

Izolat va cădea grindină, iar cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, în special asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22...23 de grade în extremitatea de nord a țării și 33...34 de grade în cea de sud-vest; minimele vor fi cuprinse între 9 și 19 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va deveni călduroasă, urmând a se înregistra o maximă termică în jurul a 31 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața, dar cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a zilei și la începutul nopții când vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, dar va avea și intensificări de scurtă durată. Temperatura minimă va fi de 15...17 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Pe parcursul zilei, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în Carpații Meridionali și Occidentali și zona deluroasă aferentă unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată. Începând de seara, însă, înnorările se vor accentua în nord, în centru și în est, unde vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului; vor fi condiții de grindină, iar cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 25...30 l/mp.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 30 de grade, ușor mai ridicate în sud-vest; minimele termice vor fi cuprinse între 8...9 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 20...21 de grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și condiții de ploaie de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 15...16 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. În zonele montane și submontane, dar și în regiunile estice și sud-estice vremea va fi în general instabilă și, mai ales după-amiaza și seara, vor fi înnorări temporar accentuate și local averse și descărcări electrice. Vor fi condiții de grindină, iar pe suprafețe mici se pot înregistra cantități de apă mai însemnate.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, iar în sud și sud-vest temperaturile vor fi în creștere. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale. Maximele termice se vor încadra între 24 şi 32 de grade, mai ridicate în Banat, Oltenia și sudul Munteniei, iar minimele vor fi cuprinse între 10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 21 de grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara când vor fi condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 31...32 de grade, iar cea minimă de 16...18 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea va fi predominant frumoasă, dar călduroasă în orele după-amiezii în special în jumătatea de sud-vest. Cerul va fi variabil și doar izolat, mai ales la munte, vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 35 de grade, iar cele minime între 11 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 23 de grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menține călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului de 32...33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 18...20 de grade.

PROGNOZA METEO LUNI, MARTI, MIERCURI. Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării și chiar caniculară local în sud și în sud-vest. Probabilitatea de averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi mai ridicată în regiunile vestice, nordice și centrale, dar și la munte.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare călduroasă, posibil caniculară în orele după-amiezilor.

Sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite