Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme capricioasă, cerul va fi mai mult noros şi pe arii relativ extinse vor fi ploi

Meteorologii anunţă temperaturi ridicate pentru zilele următoare. Valorile termice vor fi apropiate de cele climatologic specifice perioadei, însă cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse va ploua. În ziua de Paşte vor fi averse posibil moderate cantitativ și descărcări electrice.

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme capricioasă, cerul va fi mai mult noros şi pe arii relativ extinse vor fi ploi
Comentează 0

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 14.04.2017 ORA 09 - 15.04.2017 ORA 09. În nordul, nord-vestul și centrul țării, valorile termice vor fi apropiate de cele climatologic specifice perioadei, cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse va ploua slab. La munte, la peste 1800 m altitudine, vor fi precipitații mixte. În restul țării vremea va fi predominant frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, iar cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seara în sud-est unde ploile vor fi posibile cu totul izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în majoritatea zonelor, dar mai ales la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 22 de grade, iar cele minime între 2 și 10 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -1 grad.

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 14.04.2017 ORA 09 - 15.04.2017 ORA 09 BUCUREŞTI
Vremea va fi predominant frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 6...7 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 15.04.2017 ORA 09 - 16.04.2017 ORA 09. Pe parcursul zilei, în cea mai mare parte a țării va predomina o vreme frumoasă și mai caldă decât normal la mijlocul lunii aprilie, cer variabil. Unele înnorări și izolat ploi slabe vor fi în regiunile nordice, iar după-amiaza pe spații restrânse în zonele montane. Începând din orele serii, nebulozitatea se va accentua în vest și în sud-vest, unde local vor fi averse posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 23 de grade, iar cele minime între 1 și 11 grade.

Citeste mai mult pe romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite