Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

În regiunile extracarpatice, vremea se va menține predominant închisă; local, va mai fi ceaţă sau burniţă. În restul teritoriului, valorile termice vor fi, în continuare, mai ridicate decât cele ce ar fi normale la această dată; cerul va fi mai mult senin dar, pe arii restrânse dimineața și noaptea, se va semnala ceață.

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile
Comentează 0

PROGNOZA METEO LUNI. În regiunile extracarpatice, vremea se va menține predominant închisă; local, va mai fi ceaţă sau burniţă. În restul teritoriului, valorile termice vor fi, în continuare, mai ridicate decât cele ce ar fi normale la această dată; cerul va fi mai mult senin dar, pe arii restrânse dimineața și noaptea, se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Delta Dunării, sudul Banatului, nordul Moldovei și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 și 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8...-7 grade în depresiunile Carpaților Orientali unde, vor mai fi condiții de producere a poleiului și 6...7 grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO MARTI. În sudul și în estul țării, vremea se va menține închisă și local se va semnala ceață, burniță sau ploaie slabă. În restul teritoriului, valorile termice vor fi, în continuare, uşor mai ridicate decât cele specifice perioadei; cerul va fi variabil și doar izolat, dimineața și noaptea, va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Delta Dunării și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7...-6 grade îndepresiunile Carpaților Orientali și 7...8 grade pe litoral.

PROGNOZA METEO MIERCURI. În regiunile extracarpatice, vremea va fi în continuare închisă și local se va semnala ceață, burniță sau ploaie slabă. În restul teritoriului valorile termice, deși în scădere ușoară față de ziua precedentă, se vor menține mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă; cerul va fi variabil și doar izolat, mai ales noaptea, va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 și 6 grade, mai scăzute în depresiuni spre -8 grade.

PROGNOZA METEO JOI. În regiunile extracarpatice, vremea se va menține închisă și local va fi ceață, asociată izolat cu burniță sau ploaie slabă. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și pe spații mici, dimineața și noaptea, va fi ceață, iar valorile termice se vor menține uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 grade în depresiunile din estul
Transilvaniei și 8 grade în Banat.

PROGNOZA METEO VINERI, SÂBĂTĂ, DUMINICĂ .Îndeosebi, în regiunile extracarpatice va fi ceață, burniță sau ploaie slabă, iar valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice acestei perioade. În restul teritoriului, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit, pentru ultima decadă a lunii noiembrie, iar probabilitatea de apariție a ploilor va crește, spre sfârșitul intervalului.

Sursa romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite