Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primul ministru ALDE care anunţă că nu vrea să facă parte din Guvernul Dăncilă

Ministrul Energiei Toma Petcu a anunţat că demisionează, potrivit unor surse Realitatea TV. Acesta a invocat motive personale.

Primul ministru ALDE care anunţă că nu vrea să facă parte din Guvernul Dăncilă
Comentează 0

Potrivit surselor citate, portofoliul Energiei, deţinut de ALDE, urmează să fie preluat de un fost ministru al Educaţiei.

ALDE îşi va păstra portofoliile deţinute în guvernele precedente: ministru al Mediului şi vicepremier, ministru de Externe, ministrul Energiei şi ministru pentru Relaţia cu Parlamentul.

Dăncilă nu mai participă la şedinţa conducerii ALDE

Premierul desemnat, Viorica Dăncilă, nu mai participă, vineri, la şedinţa conducerii ALDE, pentru a discuta despre programul de guvernare, o ”discuţie mai amplă” urmând să aibă loc duminică, a precizat preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

”Am schimbat puţin programul. Premierul desemnat, Viorica Dăncilă, nu mai vine astăzi (vineri - n.r.), fiindcă ar fi fost o întâlnire de un sfert de oră. Vom avea duminică o discuţie mai amplă, la care vor participa parlamentarii noştri şi preşedinţii de organizaţii ALDE”, a declarat preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Iniţial, premierul desemnat, Viorica Dăncilă, urma să discute vineri dimineaţa, ci liderii ALDE, la şedinţa Biroului Politic Central, despre programul de guvernare care va fi înaintat Parlamentului spre aprobare.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite