Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primul mesaj al românului rănit în atacul din Las Vegas

Luca Iclodean, românul în vârstă de 23 de ani rănit grav în atentatul de acum o săptămână din Las Vegas, a ieșit de la terapie intensivă. Unul dintre primele lucruri pe care a dorit să le facă a fost să transmită, prin intermediul Libertatea, un mesaj pentru românii din țară, care s-au gândit la el și s-au rugat pentru el.

Primul mesaj al românului rănit în atacul din Las Vegas
Comentează 0

Mergând cu dificultate și încă parțial intubat, Luca a spus greu, vizibil emoționat, că starea lui este acum mai bună. „Mulțumesc tuturor din România că se roagă pentru mine, M-a ajutat foarte mult, m-am recuperat repede și acum mă simt mult mai bine. Vă iubesc pe toți și vă mulțumesc”, a declarat tânărul, care a mai spus că nu vrea să fie considerat un erou, aşa cum s-a zis despre el.

În filmulețul trimis către Libertatea, Luca apare alături de politicianul Lia Roberts, Consul onorific al României la Las Vegas, cea care s-a implicat de la început și l-a vizitat zilnic la spital. Tot Lia Roberts este și persoana care a ținut legătura cu autoritățile române. „Starea lui Luca e bună după operație, nu e nevoie să mai stea intubat. respiră normal, deși i-a fost afectat un plămân. Vă asigur că a avut parte de cele mai bune condiții și de cel mai bun tratament”a declarat Lia Roberts pentru Libertatea.

Luca Andrei Iclodean, în vârstă de 23 de ani, se numără printre cei 527 de oameni răniți în atacul armat din Las Vegas, în care 59 de persoane au fost ucise. Tânărul a fost supus unei operații foarte dificile ce a durat mai mult de trei ore, dar a trecut cu bine peste intervenție.

Video si mai multe informatii, pe libertatea.ro


Scrie un comentariu

trimite