Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primele imagini cu cavoul Regelui Mihai! Ce se află deasupra cavoului Majestăţii Sale

Mai sunt câteva zile şi se împlineşte o lună de la ziua în care românii şi-au condus pe ultimul drum Regele. Primele imagini cu locul de veci al Majestăţii Sale au apărut public, deşi nimeni nu are voie să viziteze capela în care se află cavoul acestuia.

Primele imagini cu cavoul Regelui Mihai! Ce se află deasupra cavoului Majestăţii Sale
Comentează 0

Prima imagine cu cavoul Regelui Mihai a ajuns în spaţiul public la mai puţin de o lună de la înhumarea acestuia.

Majestata sa a fost înmormântat la Curtea de Argeş, lângă soţia sa, Regina Ana. Casa Regală a anunţat că nimeni nu va putea vizita capela în care se află cavoul Regelui Mihai, însă se pare că cineva din anturajul Casei Regale a intrat, a făcut o poză locului de veci a Majestăţilor Lor şi apoi le-a făcut publice. Pe lespedea cavoului Regelui Mihai stă depusă o icoană şi o coroniţă din flori albe.

Casa Regala a Romaniei a ridicat recent, la Curtea de Arges, o Catedrala Arhiepiscopala si Regala, chiar la intrarea in manastire. Capela a fost construita cu sprijinul Arhiepiscopiei Argesului si Muscelului. In biserica veche de la Curtea de Arges odihnesc Domnitorul Neagoe Basarab, Regele Carol I, Regina Elisabeta, Regele Ferdinand I si Regina Maria.

Sursa cancan.ro

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite