Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primăvară, copii și fotbal

Ce poate fi mai frumos pentru un părinte, pentru un antrenor sau pentru un organizator? Pe un timp splendid, zeci de copii , fete și băieți , au umplut ca florile , timp de două zile, sinteticul de pe ”Șega” la competiția inițiată de FRF și organizată  împreună cu AJF Arad, competiție denumită Interliga Națională de Fotbal.

Primăvară, copii și fotbal
Comentează 0

Timp de 4-5 ore, telefoanele mobile, cu Facebook cu tot, au rămas la părinți ( doar pentru a face fotografii), mlădițele lor având treabă cu mingea. Copii între 7 și 10 ani și-au împărțit suprafața verde în mini terenuri delimitate de jaloane , unde tinerii ” fotbaliști” jucau cu un ochi la minge și cu unul la diplomele , dar mai ales medaliile care îi așteptau pe masa  ” tăticului” lor, Gabriel Hărduț, Șeful Comisiei de Copii și Juniori a AJF Arad.

Iar Gabi nu a fost zgârcit, la festivitatea de premiere, fiecărui  copil  și antrenor li s-au înmânat superbele medalii în aplauzele părinților. Mai mult, au primit recompense și frățiorii lor mai mici, care, chiar dacă nu au făcut parte din echipe , s-au strecurat  printre fotbalisti alegându-se și ei cu câte o medalie.

Aș tipări aici  numele fiecărui copil participant, dar spațiul nu-mi permite, așa că veți putea citi  componența echipelor arădene, separat , pa pagina mea de facebook.
Închei cu rugămintea adresată  Administrației orașului Arad: 
Amenajați terenuri pentru copii ! Cât mai multe!
 

Galerie foto (23)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite