Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primarul PSD Horhat de la Beliu nu are niciun gând

Cu capriciile naturii nu te poți pune este adevărat, dar tu ca primar trebuie să ai grijă de comuna pe care o păstorești

Primarul PSD Horhat de la Beliu nu are niciun gând
Comentează 1

Ai putere că ești la guvernare, ai parlamentari, miniștrii ai toate pârghiile ca să te miști. Nu este cazul primarului PSD de la Beliu, Emanuel Horhat-Coraș care se pare că nu prea îl interesează ce se întâmplă în satele aparținătoare comunei unde a fost ales, mai précis în cunoscutul sat Tăgădău din județul Arad.

Am primit pe adresa redacției o scrisoare de la un grup de localnici din satul Tăgădău,  în care aceștia se plâng de situația actuală, rezultată în urma furtunii de Duminică.

Stimată redacție,

În urma furtunii de Duminică localitatea noastră a fost afectată destul de vizibil. Cetățenii din sat și-au rezolvat singuri problemele cauzate de furtună, cum ar fi desprinderea tiglelor de pe case, copaci din curți sau din fața caselor căzuți la pământ. Am rezolvat singuri aceste probleme, dar cea mai mare problemă este lipsa de curent din cauza unui brad care s-a rupt și a căzut pe firele de înaltă tensiune. De duminică după masă satul Tăgădău și jumătate din comuna Beliu este fără curent. Avem frigidere, congelatoare, animale,  nu putem să stăm fără sursă de energie electrică. În tot acest timp primarul nostru, Emanuel Horhat Coraș nu intreprinde nimic, preferând să se afișeze alături de primarul din Șicula la o înmormântare ce a avut loc la noi în sat. Cu siguranță el are curent, locuind în jumătatea de comună care are curent. Nu puteți fi așa de nepăsător domnule primar, să vă afișați cu toți mai marii PSD-ului la diferite chermeze și să nu faceți nimic pentru cei care v-au ales,  în astfel de situații. Bine că vă lăudați prin ziare ce mare reușită a fost serbarea câmpenească unde ați petrecut cu mai marii PSD-ului arădean. De ce nu faceți o adresă oficială către ENEL, să remedieze cât mai urgent defecțiunea.?  Chiar nu vă pasă de noi, pe lângă că satul arată așa cum arată, fără trotuare, fara apă potabilă la rețea de multe ori, acum o lăsați și fără curent?  Rușine domnule primar.

Semnează,

Un grup de tăgădăuani

 

Am publicat mai sus scisoarea trimisă pe adresa redacșiei noastre de un grup de săteni din Tăgădău, județul Arad

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite