Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primarii PNL din județul Arad au protestat împotriva „Revoluției Fiscale”

Primarii PNL din județul Arad au protestat astăzi împotriva „Revoluției Fiscale” introdusă de guvernul PSD-ALDE. Aceștia își exprimă îngrijorarea față de pierderile pe care orașele și comunele din județul nostru le vor suferi începând cu anul 2018, nu mai puțin de 35 milioane lei .

Primarii PNL din județul Arad au protestat împotriva „Revoluției Fiscale”
Comentează 0

Cu această ocazie au depus un memorandum la Prefectura Județului Arad, adresat Guvernului în care cer ca guvernul PSD să-și respecte promisiunile din programul de guvernare și să lase toți banii colectați din impozitele pe venit la Primării.

Prin acestă Ordonanță de Urgență guvernul PSD încearcă să centralizeze cât mai mult economia României, prin văduvirea administrațiilor publice locale din județele cu o economie dezvoltată.  Un județ cum este Aradul, cu o economie bogată, șomaj sub 2% va avea doar de pierdut de pe urma acestei „Revoluții Fiscale”. Un oraș cum este de exemplu Curticiul va pierde 1 Milion de euro, iar comunele mici riscă să rămână fără bani de salarii, ce să mai vorbim despre bani pentru investiții. Este de știut faptul că Unitățile Administrativ Teritoriale (adică Primăriile) își asigură în mare parte bugetul local din taxele și impozitele colectate de la cetățeni și mediul de afaceri.

Primarii PNL din judeţul Arad au semnat un memorandum, şi i l-au înmânat subprefectului Vasilică Damian, deoarece prefectul Florentina Horgea se află în concediu.

Galerie foto (3)


Scrie un comentariu

trimite