Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prima Doamnă a SUA îl contrazice pe Donald Trump în scandalul momentului în SUA

Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, și-a contrazis soțul în scandalul iscat de tweet-ul agresiv al acestuia la adresa baschetbalistului LeBron James.

Prima Doamnă a SUA îl contrazice pe Donald Trump în scandalul momentului în SUA
Comentează 0

Melania Trump crede că LeBron James face lucruri bune în numele viitoarei generații și este gata să viziteze școala deschisă de acesta pentru copii dezavantajați, a tansmis purtătoarea de cuvânt a Primei Doamne.

Mesajul ar fi unul obișnuit, dacă nu ar veni în plin scandal stârnit de atacul lui Donald Trump la adresa lui James, cel mai bun baschetbalist al momentului.

Totul a început cu un tweet agresiv al președintelui SUA Donald Trump, postat târziu în noapte.

”LeBron James a fost intervievat de cel mai prost om din televiziune, Don Lemon. L-a făcut pe LeBron să pară inteligent, ceea ce nu e ușor. Îmi place Mike”, a scris Trump, care s-a arătat astfel deranjat de criticile lui LeBron James la adresa sa.

Mesajul lui Trump a stârnit mai multe reacții, dar cea venită de la jurnalistul veteran Dan Rather a fost în mod special una răsunătoare.

”Se pare că asta este ceea ce președintele SUA ține să împărtășească cu lumea, cândva după ora lui de culcare? Este o rușine. Este rasist. Și este produsul unei uri meschine, dar periculoase. Repet: acesta este președintele?”, a scris Rather pe Twitter.

Trump i-a atacat în mod repetat pe sportivii de culoare, în special în contextul protestului organizat de mulți dintre aceștia pe tema discriminării rasiale.

LeBron James, care a deschis de curând o școală pentru copii dezavantajați, este un critic al lui Trump, pe care l-a numit ”vagabond” și pe care l-a acuzat că nu îi pasă de cetățenii americani.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite