Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prezentarea Universității "Aurel Vlaicu " la Târgul Educației de la Expo  Arad !

Prezentarea Universității
Comentează 1

        Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad împreună cu Liga Studenților au prezentat oferta educațională pentru anul universitar următor . Varietatea domeniilor de studiu reprezintă un punct  forte al acestei instituții de învățământ superior de stat dispunând de studii universitare de licență, masterat şi doctorat, de cadre didactice foarte bine pregătite, oameni dedicați studenților şi de laboratoare moderne de cercetare! 

     Situată într-o regiune în plin avânt economic, universitatea de stat arădeană reprezintă o punte culturală între Occident şi Orient, o poartă estică a Uniunii Europene.

      Facultatea se mândreste cu Liga Studenților din U.A.V  care este membră cu drepturi depline a celei mai mari federații naționale a Studenților U.S.R, o organizație cu oameni minunați, dedicați pentru proiectele pe care le organizează în totalitate, prin lucrurile pe care le fac şi prin felul cum schimbă lumea din jurul lor.

        Paul Boeriu, membru al  Ligii Studenților, le-a transmis elevilor care vor să aibă parte de o educație la standarde cât mai înalte, să opteze  cu mult curaj  şi încredere pentru această universitate, unde cultura şi civilizația se îmbină armonios cu educația, căci patronul spiritual care  poartă numele acestei universități "Aurel Vlaicu " a lăsat o moştenire culturală întregii umanități transmițând generațiilor ce vin să aspire spre înălțimile culturii şi ştiinței !

 

    Corina Tamaş

Studentă Jurnalism U.A.V 

 

Galerie foto (5)


Scrie un comentariu

trimite