Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prezenţa candidaţilor la simularea  Examenului de bacalaureat naţional și a Evaluării naționale pentru elevii de clasa a VIII-a

Prezenţa candidaţilor la simularea  Examenului de bacalaureat naţional și a Evaluării naționale pentru elevii de clasa a VIII-a
Comentează 0

Azi, 14 martie 2017, Conform Calendarului- Anexa 1 la OMEN 3150/31.01.2017, a avut loc simularea la  Limba și literatura maternă  pentru elevii de liceu (Proba Eb din cadrul Examenului de bacalaureat național) . De  asemenea elevii claselor  a VIII-a au susținut proba din cadrul simulării Evaluării naționale tot  la Limba și literatura maternă.

Situația prezenței elevilor de liceu se prezintă după cum urmează: la clasa a XI-a 100 de  elevi au fost prezenți și șase absenți. La clasa a XII-a 98 de elevi au fost prezenți și 13 absenți.

În ceea ce privește simularea Evaluării naționale la clasa a VIII-a, s-au prezentat 162 de elevi, 13 fiind absenți.

Nu a existat nici un eliminat.

Simularea va continua joi, 16 martie 2017, cu Proba Ec pentru elevii de liceu și proba la matematică pentru elevii de clasa a VIII-a. Vineri, 17 martie 2017 simularea Probei Ed (proba la alegere) va avea loc doar pentru elevii de clasa a XII-a.

 

Purtător de cuvânt ISJ Arad,

Inspector școlar Laura NĂDĂBAN

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite