Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Preselecția Miss Arad 2018 (FOTO)

În după-amiaza zilei de 21 iunie Atrium Mall s-a umplut de domnișoare pregătite să urce pe scenă pentru a impresiona juriul concursului de regine încoronate ale frumuseții, manechine de toate vârstele și mărimile, și toți susținătorii acestora, veniți cu acelasi scop: preselecția Miss Arad 2018.

 Preselecția Miss Arad 2018 (FOTO)
Comentează 0

Concursul s-a adresat domnișoarelor care au domiciliul în județul Arad, cu o vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani și înălțimea minimă de 1,67. 

Programul evenimentului care s-a desfășurat in Atrium, la parter, pe scena amplasată lângă lifturi, a fost  următorul: la ora 16:00 s-a facut înscrierea și/sau validarea concurentelor, realizarea instructajului general și primirea numerelor de concurs, la ora 18:00 au început probele preselecției, care au constat în defilare pe podium și un scurt interviu realizat de prezentatorul evenimentului Bogdan Costea, inspirat din fișa de înscriere. Evenimentul a conținut  momente artistice și prezentări de modă realizate de manechine și magazinele Cozacone, Cozacone Woman și Baby Fashion. La ora 20:00 a avut loc desemnarea finalistelor concursului Miss Arad 2018. 
    
Concurentele care au intrat în posesia cardurilor de finaliste  vor avea acces gratuit la activități sportive, de remodelare corporală, întreținerea sănătății, educație pentru sănătate, precum și activități pentru managementul emoțiilor.

Concursul județean de frumusețe Miss Arad 2018 este organizat de Asociația Angels Organization și este susținut de Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad, iar finala proiectului va avea loc în data de 27 iulie 2018 la Teatrul Clasic Ioan Slavici. 

Participarea la Miss Arad, pe întreaga durată a proiectului, nu presupune nici o taxă din partea concurentelor.

Cele 15 finalistele concursului sunt:

Alexandra Igret-Crainic, Diana Dolga, Ifrim Andreea Maria, Apopei Denisa, Pistrui Iuliana, Natalia Francesca Vancu,  Rusu Maria Giulia, Rus Natalia, Gradinaru Alexandra, Stoica Anca, Alexandru Dalina, Barbu Patricia, Ploscaru Alexia, Kedei Rebeca Maria, Pană Karina Alexandra.

Rezerva concursului este: Savin Florina Patricia

Galerie foto (646)


Scrie un comentariu

trimite