Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Preselecția concurentelor pentru Miss Arad 2017 a avut loc la Hotel Central Best Western

Preselecția concurentelor pentru Miss Arad 2017  a avut loc la Hotel Central Best Western
Comentează 77

Concursul județean de frumusețe Miss Arad se va organiza anul acesta pe parcursul lunilor iunie si iulie, iar prima etapă, care a constat în Preselecția concurentelor a avut loc în data de 9 iunie, la Hotel Central Best Western, în timp ce finala concursului este programată pentru 21 iulie, gazda evenimentului fiind Teatrul Clasic Ioan Slavici din Arad. Miss Arad se află anul acesta la a XII- a ediție și are ca slogan „Frumusețea înseamnă tradiție”, tematica proiectului fiind promovarea valorilor cultural-tradiționale din judetul Arad.

Pentru a participa la finala din luna iulie, fetele a fost necesar să treacă mai întâi de castingul-preselecție care a avut loc în data de 9 iunie, la care au participat, 26 de aspirante, îmbrăcate  într-o ținută formată din rochie, fustă sau pantaloni scurți și top. Pretendentele la statutul de finaliste au avut dreptul sa participe la Preselecție doar dacă nu au mai participat la alte ediții ale concursului.

Concursul județean de frumusețe Miss Arad este organizat de Asociația Angels Organization, și își propune promovarea valorilor precum competiție sănătoasă între concurente, cooperare și muncă în echipă, un stil de viață sănătos, bune maniere, dezvoltare personală și autocunoaștere precum şi promovarea concurentelor în activităţi sociale, culturale, sportive şi caritabile.

       

Galerie foto (696)


Scrie un comentariu

trimite