Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Președintele Adunării Regiunilor Europei vine la Arad!

Magnus Berntsson, președintele suedez al Adunării Regiunilor Europei, va fi prezent la Arad în perioada 19-22 martie, la evenimentul organizat de Consiliul Județean, în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad. Este vorba despre Plenara de Primăvară a Adunării Regiunilor Europei, cel mai important eveniment internațional organizat la Arad în ultimii ani. Peste 140 de personalități europene, președinți de regiuni și primari, și-au înregistrat deja intenția de participare. Evenimentul se va desfășura la Consiliul Județean și la Palatul Administrativ.

Președintele Adunării Regiunilor Europei vine la Arad!
Comentează 0

Magnus Berntsson este președintele Adunării Regiunilor Europei din anul 2017. Potrivit propriei sale declarații, crede „într-o regiune în care nimeni nu este lăsat în urmă sau tras înapoi. Iar asta este valabil pentru întreaga Europă”.

Este președintele consiliului parohial lutheran Nyolse. A condus organizația politică a Partidului Creștin-Democrat în Goteborg și a fost președinte al organizației naționale de tineret a aceluiași partid. Activează din anul 1998 în Adunarea Regiunilor Europei.  

Magnus Berntsson va susține o conferință de presă la Arad cu președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca, și primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.    

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite