Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Preot: Care este cea mai mare greşeală pe care poată să o facă o femeie în relaţia cu un bărbat

Pr. conf. dr. Constantin Necula a povestit într-un interviu cum la 20 de ani, pe vremea când nu era preot, a descoperit teologia Maicii Domnului, care i-a reconfigurat respectul pentru femeie. Acesta a dezvăluit ce apreciază cel mai mult la o femeie, dar şi care este cea mai mare greşeală pe care o face aceasta în relaţia cu un bărbat.

Preot: Care este cea mai mare greşeală pe care poată să o facă o femeie în relaţia cu un bărbat
Comentează 0

Constantin Necula a spus într-un interviu că apreciază la o femeie decenţa şi linia unei culturi interioare cuminţi. "Frumuseţea cuminte, lipsită de vulgaritate", a explicat preotul.

Cât despre cea mai mare greşeală pe care un bărbat poate să o facă în relaţia cu o femeie, Constantin Necula spune că "orice greşeală în raport cu exigenţele unei femei e mare". "Nu există relaţii umane perfecte, dar tensionarea pe imperfecţiuni naşte frustrare şi fracturi sufleteşti majore", a spus Constantin Necula.

Pe de altă parte, cea mai mare greşeală a femeii în relaţia cu bărbatul este, spune preotul, este "să-l anuleze cu pretenţii absurde". "Distrugând tocmai libertatea reacţiei, a voinţei care limpezeşte iubirea", a explicat preotul Constantin Necula.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite