Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Povestea înfiorătoare a femeii care a vrut să fie GIRAFĂ. Când vei vedea cum arată acum, vei amuţi!

A încercat toată viaţa să se transforme într-o girafă. Şi-a tatuat corpul, ba chiar a început să-şi încarce gâtul cu inele de metal, pentru a-l forţa să se lungească. Într-o zi, însă, totul a luat o turnură neaşteptată...

Povestea înfiorătoare a femeii care a vrut să fie GIRAFĂ. Când vei vedea cum arată acum, vei amuţi!
Comentează 0

Sydney Smith, o tânără în vârstă de 30 de ani, şi-a petrecut o bună parte din viaţă încercând să se transforme într-o girafă. Femeia era fascinată de triburile Kayan Lahwi. Ritualurile lor şi tehnicile prin care fetele îşi lungeau gâtul folosind inele de metal erau obiecte de studiu zilnic.

"De când mă ştiu, am avut gâtul lung. La şcoală, colegii îmi spuneau 'fata girafă'. La un moment dat, am văzut un documentar despre triburile Kayan Lahwi pe National Geographic. Din acea zi, toată viaţa mea s-a schimbat!", a spus tânăra.

În adolescenţă, îşi prindea în jurul gâtului umeraşe de sârmă, înainte de a merge la culcare. A urmat o pauză de câteva luni, timp în care s-a tot gândit dacă vrea să-şi modifice corpul ireversibil. A decis, însă, să mearg mai departe cu "remodelarea".

În 2011, s-a hotărât să ducă transformarea la extrem. A cumpărat un colier cu cercuri de cupru şi, timp de 5 ani, a "jonglat" cu acestea, fie adăugând inele, fie înlăturând verigile, după caz. Niciodată, însă, nu le scotea pe toate, nici când conducea, nici când dormea...

La un moment dat, avea 15 inele în jurul gâtului.

Într-o bună zi, a decis că nu vrea să mai fie "girafă" şi a început să-şi scoată inelele, unul câte unul...

"În Statele Unite, este un pic mai greu pentru o femeie să lucreze cu 15 inele în jurul gâtului. Cred că singurul mod în care poţi reuşi asta este să te izolezi complet, să renunţi la serviciu, la prieteni, să nu mai ieşi din casă şi să nu conduci. Iar eu nu puteam să trăiesc aşa. La un moment dat, totul a devenit logic pentru mine", a spus aceasta. Decizia sa a surprins pe toată lumea.

În prezent, tânăra se află sub tratament medical de specialitate, pentru a depăşi trauma. Cu toate acestea, Sydney spune că nu a regretat nicio clipă decizia care i-a schimbat viaţa.

"Mă simţeam în siguranţă având inelele în jurul gâtului. Cumva, eram protejată. Îmi lipseşte totuşi senzaţia aceea de metal rece", a mai spus tânăra.

Sursa realitatea.net

Galerie foto (4)


Scrie un comentariu

trimite