Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ponta, autodenunț exploziv: "DNA știa despre Tel Drum. Dragnea e protejat"

Dezvăluiri explozive marca Victor Ponta! Fostul premier a declarat, pentru hotnews.ro, că Liviu Dragnea i-a cerut, pe când era vicepremer, să treacă lacul Belina de la Apele Române la Consiliul Județean Teleorman, dar susține că a semnat Hotărârea de Guvern fără să știe că lacul va ajunge în final la Tel Drum.

Ponta, autodenunț exploziv:
Comentează 0

Ponta susține că serviciile de informații și DNA că ar fi știut în toți acești ani "totul despre Tel Drum" dar că l-ar fi protejat pe Liviu Dragnea. 

De asemenea, fostul premier spune că Dragnea l-a invitat ulterior de mai multe ori pe lacul Belina, unde a fost la pescuit și fostul premier Sorin Grindeanu. "Eu am asumat că merg la o proprietate privată a domnului Dragnea, dacă știam că mă duc într-un loc al Tel Drum nu m-aș fi dus", a declarat acesta.

Victor Ponta a vorbit și despre alt tip de intervenții. ”Am avut destule discuții pe temă CNADNR-ului, pe temă, dacă nu mă înșel, a conflictului dintre domnul Dragnea și domnul Sova a pornit de la CNADNR, după aceea sigur a degenerat pe alte chestiuni (...) faptul că este dezavantajat Tel Drum-ul, chestiuni de genul asta”.


Scrie un comentariu

trimite