Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Politica PUMNULUI. Deputat liberal, bătut de un senator PSD. DOSAR PENAL pentru lovire

Deputatul PNL Marin Anton a fost agresat fizic, sâmbătă seara, de senatorul PSD Nicolae Bădălău. Potrivit unor surse citate de Realitatea TV, social-democratul l-a lovit cu pumnul pe liberal. În urma altercaţiei, Bădălău s-a ales cu dosar penal pentru lovire.

Politica PUMNULUI. Deputat liberal, bătut de un senator PSD. DOSAR PENAL pentru lovire
Comentează 0

Un nou episod violent marca PSD. Senatorul Nicolae Bădălău l-a lovit pe deputatul PNL Marin Anton.

Totul s-a petrecut sâmbătă seara, la o nuntă unde au fost invitaţi ambii politicieni, pe fondul unor discuţii în contradictoriu.

Marin Anton susţine că pesedistul l-a lovit cu pumnul şi i-a adresat mai multe injurii.

"Am venit la nuntă, am plătit acolo, la scurt timp după ce a ajuns Bădălău, fără niciun fel de problemă, m-a agresat, m-a agresat verbal, m-a înjurat şi a culminat venind la mine şi lovindu-mă cu pumnul în faţă. Noi suntem adversari politici, dar de aici până la o asemenea escaladare a limbajului şi a violenţei e distanţă mare. Asta e situaţia, nu am explicaţii pentru gestul pe care l-a făcut", a spus, într-o intervenţie la Realitatea TV, deputatul PNL Marin Anton.

Ulterior, Anton a depus o plângere la poliţie. Oamenii legii au început deja o anchetă, iar dosarul urmează să fie preluat de Parchetul General.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite