Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Poliția Română se pregătește pentru Crăciun, nu pentru Paști! Încă o gafă a doamnei ministru-bibliotecară din Videle

Poliția Română se pregătește pentru Crăciun, nu pentru Paști! Încă o gafă a doamnei ministru-bibliotecară din Videle
Comentează 0

Nu avem cum să trecem cu vederea un comunicat adresat instituțiilor statului din partea Centrului de Informare și Relații Publice a Poliției Române. Nu cred că era foarte greu ca acei comunicatori, angajați ai acelui serviciu să facă totuși diferența dintre sărbătoarea nașterii mântuitorului și cea a învierii. Așa mai neoficial le șoptim noi, inclusiv doamnei ministru Carmen Dan, că pe 8 Aprilie anul acesta se sărbătorește în calendarul creșrin ortodox „Învierea Mântuitorului Isus Hristos”, iar pe 25 Decembrie a fiecărui an „Nașterea Mântuitorului Isus Hristos”

Doamna ministru Carmen Dan ne-a obișnuit cu greșeli gramaticale gen „supprefect” dar totuși acestea sunt lucruri elementare, care cu atât mai mult, după ce ai petrecut ani buni într-o bibliotecă, fie ea și de școală generală, trebuia să le cunoști.

Nimeni nu s-a născut învățat dar cu astfel de greșeli suntem de părere că doamna ministru ar trebui să-și revizuiască organigrama celor angajați la acest Centru de Informare, care mai degrabă dezinformează decât informează.

Dovada certă o publicăm mai jos:


Scrie un comentariu

trimite