Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Poliția, ALERTATĂ DEGEABA privind dispariția Andreei. Mama știa că s-a mutat cu iubitul

Cazul pe care ARQ l-a prezentat, miercuri, privind dispariția unei eleve de 15 ani din Livada, a luat o întorsătură de 180 de grade.

Poliția, ALERTATĂ DEGEABA privind dispariția Andreei. Mama știa că s-a mutat cu iubitul
Comentează 0

Colegi de la Liceul Tehnologic de Electronică și Automatizări ”Caius Iacob” Arad (fostul CFR), unde Andreea este elevă în clasa a IX-a, ne-au contactat pentru a ne spune că fata a plecat de acasă din cauza unor neînțelegeri cu mama sa, care nu o mai dorește sub același acoperiș.

Andreea Mădălina Trif, de 15 ani, din Livada, fusese dată dispărută în 23 martie. Miercuri, Poliția Arad a lansat un apel pentru găsirea ei, publicând o fotografie.

Numai că, atât colegi ai tinerei cât și cunoștințe din Livada ne-au declarat că aceasta este bine și locuiește împreună cu iubitul său. De altfel, în aceste zile în care era ”dispărută”, Andreea a avut activitate pe Facebook și a postat un mesaj inclusiv pentru mama sa, pe care îl redăm în forma în care a apărut pe rețeaua de socializare: ”Pe bune?? Deci stai așa...tu îmi spui că nu mai am ce căuta acasă și după mă dai dispărută? Cât de prostă să fi? De ce poliția nu a intervenit când s-au întâmplat alte chestii mult mai grave? Adică plm nu dai nicium semn de viață 12 ani și atunci să te caut eu și să îmi f**i viața în ultimul hal?! Ai pretenții să fac ce vrei tu? M-am descurcat toată viața fără tine, mă descurc și de acum cu sau fără mamă care mă iubește. Măcar lasă-mă drq înpace decât să îmi strici viața mai mult ca până acum!”.

Contactată de ARQ, mama adolescentei a recunoscut că a purtat discuții cu aceasta după ce a plecat de acasă. Mai mult, a spus că nici nu o mai dorește, pentru că ”este un copil problemă”.

Femeia a spus că a cerut Poliției ”să o ducă în plasament imediat ce o găsește”.

Polițiștii urmează să discute cu fata și cu apropiați ai acesteia, pentru a lămuri întreaga poveste.

ȘTIREA INIȚIALĂ: O adolescentă din Livada a fost dată dispărută

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite