Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PNL Livada: „Primarul Bimbo să își ceară scuze că a uitat după alegeri ce a promis în campania electorală!”

PNL Livada atrage atenția, într-un comunicat de presă, asupra promisiunilor electorale neonorate la nivelul comunei de primarul PSD Iosif Bimbo. După mare Daciadă a promisiunilor PSD, perioada de după alegeri a demonstrat că doar o mică parte din angajamentele social-democraților încep cât de cât să se contureze. În rest, de grosul promisiunilor s-a ales praful, la fel ca de așteptările de mai bine ale locuitorilor comunei.

PNL Livada: „Primarul Bimbo să își ceară scuze că a uitat după alegeri ce a promis în campania electorală!”
Comentează 0

Iosif Bimbo le-a promis oamenilor investiții în drumuri. În realitate, constatăm că situația nu numai că a rămas la fel ca înainte de alegeri, dar drumurile s-au mai și stricat de atunci! De exemplu, în cartierele private de locuințe șoselele de acces nu au fost preluate și amenajate, astfel încât oamenii trec prin noroaie, deși au investit zeci de mii de euro în înfrumusețarea comunei, dezvoltând aspectul general al localității Livada și aducând bugetului local impozite și taxe consistente!

O altă situație alarmantă, care atrage atenția asupra neseriozității PSD, este a parcului din localitate. În loc să fie amenajat, așa cum a promis primarul, s-a pricopsit cu niște gropi ce sunt pericol public și pentru copii, și pentru adulți.

În aceste condiții, așteptăm de la primarul PSD Iosif Bimbo să iasă în fața cetățenilor și să își ceară scuze public pentru că le-a înșelat așteptările. Domnia sa a uitat prea repede, după alegeri, ce a promis în campania electorală!

(C.P.)


Scrie un comentariu

trimite