Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PNL Arad rămâne un partid unit, a demonstrat-o din nou!

PNL Arad rămâne un partid unit, a demonstrat-o din nou!
Comentează 2

"PNL Arad a demonstrat din nou că rămâne un partid unit, indiferent de greutățile pe care acesta le întâmpină." a declarat președintele filialei arădene Gheorghe Falcă.

După marșul de protest de zilele trecute, atunci când toți primarii liberali din județ au organizat un marș de protest până la Prefectură, unde  au depus un memorandum legat de nemulțumirile cauzate de „Revoluția fiscală” iscată de Guvernul PSD, iată că astăzi, aceștia și-au dat întâlnire pe platoul  din fața Primăriei Arad, alături de președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca și cei doi vicepreședinți, Sergiu Bîlcea și Claudia Boghicevici. Prin gestul lor au vrut să tragă un semnal de alarmă la ceea ce se întâplă la ora actuală cu Primăriile din județul nostru, primării văduvite de bani, prin măsurile fiscale impuse de Guvernul Tudose.

S-a demonstrat încă o dată că PNL Arad rămâne unit și consecvent în lupta pentru apărarea drepturilor cetățeanului, primarii au demonstrat că sunt gate să recurgă la orice formă de protest, inclusiv adunări ad-hoc pentru a lupta contra celor care atentează la bunăstarea locuitorilor din comunele  pe care le păstoresc. Primarii PNL din județul Arad susțin moțiunea de cenzură inițiată de partidul din care fac parte, împotriva celui mai slab guvern post decembrist pe care l-a avut România.

Primarii PNL ai județului  Arad vor lupta în continuare și nu vor accepta bani mai puţini la buget, bani pentru investiţii. În vreme ce primarii PSD vor să facă mitinguri de susținere a penalului Liviu Dragnea, ca acesta să scape de pușcărie, primarii PNL luptă la fel cum au făcut-o întotdeauna pentru oameni, pentru bunăstarea lor și pentru un trai mai bun.

Galerie foto (41)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite