Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PICNIC FESTIVAL condimentat cu filme NEXT !

PICNIC FESTIVAL condimentat cu filme NEXT !
Comentează 0

PICNIC FESTIVAL a continuat și luni, 21 august, pe Faleza Mureșului, iar condimentul ce a adus un spor de savoare festivalului s-a numit de astă dată Caravana Filmelor NEXT, scurt metraje proiectate pe ecranul de lângă noua pasarelă. Experiențăa poate fi (cu folos) repetată în această seară,  (Marți, 22 august, ora 21.30) când "ingredientele" se vor numi:

 

Mamă, tată, trebuie sa vă spun ceva

România (2016) 6 min.

Regizor: Paul Mureșan

Presiunea de a le mărturisi părinților că au creat un monstru.

 

Omul de pe lună

România (2016) 18 min.

Regizor: Mihnea Aliciu

După ce își ține în mod obișnuit emisiunea de seară la radioul lui pirat din garsoniera sa, N. primește pentru prima dată un telefon de la un spectator, lucru care îi va schimba viața.

 

Pipa, sexul și omleta

România (2016) 23 min.

Regizor: Ana Maria Comănescu

Victor e atras de soția lui Filip. Filip e atras de soția lui Victor. Victor și Filip sunt vecini, dar mai ales, prieteni.

 

O noapte de dragoste

România (2016) 25 min.

Regizor: Alexandru Mavrodineanu

Toni se trezeşte brusc. În noaptea aceasta Monica strigă în somn numele altui bărbat. Dorind să ştie sigur dacă îl înşală soţia, Toni ajunge să o cunoască pe Alina, o fată care îi va spune adevărul.

 

Plecarea

România (2017) 22 min.

Regizor: Cătălin Drăghici

Un tată tânăr își împarte timpul între îndatoririle profesionale și familie. Ziua aniversării fiului de trei ani și promisiunea făcută acestuia sunt amenințate de fuga contra-cronometru prin aglomerația orașului, pentru munca sa de care depind mai multe persoane.

 

Galerie foto (104)


Scrie un comentariu

trimite