Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Performanţa la secţia de haltere a CSM-ului se face cu sportivi crescuţi în Arad! 8 medalii europene: "Este normal să spunem că suntem mulţumiţi"

Munca depusă de ani de zile de Adrian Jigău şi Pavel Sebeşan îşi arată roadele şi la nivel internaţional. Cu sportivi luaţi de la zero, nu precum unii care se laudă cu "produsele" luate din alte părţi, cei doi tehnicieni au avut reprezentanţi la Campionatele Europene de haltere rezervate cadeţilor, de la Milano, care au cucerit nu mai puţin de 8 medalii.

Performanţa la secţia de haltere a CSM-ului se face cu sportivi crescuţi în Arad! 8 medalii europene:
Comentează 0

La categoria  Under 17, Cosmin Krupla a adus clubului CSM trei medalii la categoria 50 de kg, un aur şi două bronzuri, iar Emanuel Danciu alte două la 62 de kg, un argint şi un bronz, iar Luciana Condurache care s-a încoronat triplă campioană europeană la U15, categoria +75 de kilograme. Plus Adelina Vizitiu, locul 5 la aruncat și locul 6 la totalul olimpic, respectiv o clasare pe locul 8 la smuls

„Ca şi anul trecut, am avut patru sportivi la această competiţie, iar acest lucru s-a fructificat prin cele opt medalii. Este normal să spunem că suntem mulţumiţi, în primul rând băieţii s-au autodepăşit cu această performanţă. Emanuel chiar are şanse să participe la olimpiada de la Buenos Aires, unde se va califica dacă va continua să demonstreze ceea ce poate” spune Adrian Jigău.

„Mă bucur pentru rezultatele obţinute de cei patru, pentru că asta arată pregătirea şi experienţa pe care au dobândit-o. Dacă vor să continue în acest fel, trebuie să meargă înainte. Din păcate, este din ce în ce mai greu să atragem copii spre acest sport, pentru că odată cu dezvoltarea tehnologiei, au alte preocupări”, a completat Pavel Sebeşan.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite