Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Percheziții la contrabandiști din Arad

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au găsit, în locuinţele a trei arădeni, peste 25.000 de ţigarete de contrabandă.

Percheziții la contrabandiști din Arad
Comentează 1

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au efectuat mai multe percheziții pe raza municipiului Arad, la persoane bănuite de contrabandă. Polițiștii au deschins la cinci adrese de pe străzile Mușețel și Şezătorii.

”În urma activităților desfășurate, în locuințele a trei persoane - două femei de 39 și 53 de ani, respectiv un tânăr de 30 de ani- au fost depistate 25.840 de țigarete de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă cu țigarete”, se arată într-un comunicat de presă remis luni.

Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor,  pe numele celor în cauză fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigarete.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite