Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pentru UTA promovarea se poate juca mâine. "E un meci foarte, foarte important"

Pentru UTA promovarea se poate juca mâine.
Comentează 0

La finalul unei săptămâni în care a plecat dintre noi valorosul maseur Ştefan Bicsky, ce a activat şi la UTA, Bătrâna Doamnă se pregteşte de un meci decisiv. Pentru că dacă mâine, la Şiria, UTA pierde cu Sepsi Sf. Gheorghe, visul promovării poate deveni o himeră. După ultimele evoluţii modeste, plus ultime 2 jocuri fără gol marcat, alb-roşii nu concepd decât succesul în faţa formaţiei aflată pe locul 2 în clasament, cu 4 puncte peste arădeni. „Nu mă gândesc la alt rezultat decât victoria. E un meci foarte, foarte important, cu o echipă ce a evoluat bine în ultimele meciuri, minus înfrângerea de la Juventus. Au jucători buni în special pe faza ofensivă, care fac diferența în Liga 2-a. Sper ca fanii să umple stadionul şi să ne încurajeze. Avem mare nevoie de aportul lor”, a punctat tehnicianul UTA-ei, Laurenţiu Roşu.

În acest sens, clubul UTA prezintă detaliile deplasării suporterilor arădeni la Şiria, acolo unde sâmbătă, de la ora 11:30, e programat derby-ul etapei din Liga a II-a, dintre UTA Bătrâna Doamnă şi Sepsi Sf.Gheorghe.

1.Transportul tuturor spectatorilor tur-retur pe ruta Arad – Șiria – Arad este gratuit.
2.Autocarele vor pleca din fața fostei cofetării Mimoza, de la Podgoria, începând cu ora 10. Ultimul autocar va pleca la ora 10:30.
3.Autocarele pentru întoarcerea la Arad vor pleca din fața stadionului de la Șiria. Primul va pleca la ora 13:30, iar ultimul la 13:45.
4.Cei care doresc să-și achiziționeze bilete o pot face la casieria stadionului ”Otto Greffner” din Șiria, cu două ore înainte de meci.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite