Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Patricia Dinga (PNL): „Vărcuș o consideră incapabilă pe Firea pentru excedentul bugetar al Bucureștiului.”

 Patricia Dinga (PNL): „Vărcuș o consideră incapabilă pe Firea pentru excedentul bugetar al Bucureștiului.”
Comentează 0

Consilierul PSD Vărcuș nu înțelege nici măcar în al doilea an de mandat că există o diferență în a administra o pizzerie sau un oraș. Vărcuș se pare că prinde greu și uită repede, oricât de mult i s-ar explica tot nu pricepe ce înseamnă termenul excedent bugetar. Acesta acuză constant municipalitatea Aradului de incompetență pentru faptul că are un excedent bugetar de 44 milioane de euro. Vărcuș nu înțelege că în excedentul bugetar sunt cuprinși banii pentru investițiile Aradului. Ceea ce înseamnă că suntem gospodari și că trebuie să ne descurcăm  fără banii furați de către Guvernul PSD.

Dar dacă mergem pe logica consilierului PSD, înseamnă că primarul Firea este de o incompetență colosală, ținând cont că excedentul bugetar al Bucureștiului este de 200 milioane euro. Domnule Vărcuș oare ce părere are doamna Firea de faptul că o considerați incompetentă pentru faptul că are acest excedent uriaș? Cu siguranță, șeful dumneavoastră, interimarul Fifor nu va privi cu ochi buni această jignire adusă  colegei de partid.

Încercați să nu vă mai faceți de râs în ședințele de Consiliu Local și să demonstrați constant că nu sunteți informat cu privire la termenii pe care ar trebui să îi folosiți și chiar să îi stăpâniți”, declară Patricia Dinga, consilier local municipal PNL.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite