Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pasionante "Zile ale Handbalului Pecican", la prima ediţie

Pasionante
Comentează 1

Prima ediţie a "Zilelor Handbalului Pecican" a fost o reuşită. O spun cei care au participat, cei care au vizionat duelurile, şi nu în ultimul rând organizatorii: HC Beldiman şi Primăria Oraşului Pecica. Eveniment de la care nu a lipsit Petru Antal, cel care conduce destinele oraşului arădean, şi care, de câte ori are ocazia, sprijin sportul în urbea pe care o păstoreşte. 

Două zile cu handbal spectaculos, jucat cu intensitate, fie de fete, fie de băieţi. Clubul gazdă a avut adversari din Sântana şi Nădlac, grupări care se pregătesc fie pentru un viitor sezon ce va începe din toamnă, fie de o finală de Campionat Naţional, precum juniorii IV pregătiţi de Adriana şi George Beldiman (sufletişti ce se încăpăţânează să creadă într-un viitor luminos al handbalului arădean), finală ce va avea loc la Baia Mare în această lună.

Revenind la competiţia de la Pecica aceasta a debutat sâmbătă cu începătorii de la Arad şi Pecica, copii a căror plăcere de a juca handbal a fost de-a dreptul molipsitoare. Apoi au trecut la "butoane" cei care au un pic mai multă experienţă: băieţii juniori IV şi V de la Beldiman şi Sânatana, juniorii V de la Beldiman şi Nădlac, dar şi fetele Aradului şi ale Nădlacului junioare III şi IV.

Duminică a debutat cu duelul celor de la Beldiman şi Sântana - juniori 2 şi III. Iar gala s-a încheiat cu un meci de...gală. Old Boys Arad vs. Old Boys Pecica, foşti handbalişti de diverse vârstă, care continuă să facă mişcare şi să trăiască fiecare moment pe terenul de handbal. Un exemplu real pentru cei mai tineri care au savurat de pe margine confruntarea.

Premii, diplome, mulţumiri şi bucurie într-un final de primă ediţie a "Zilelor Handbalului Pecican", eveniment care se vrea ontinuat şi anul următor.

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite