Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Partidul Mișcarea Populară, organizația Arad, a reușit să atragă membrii noi în partid

Partidul Mișcarea Populară, organizația Arad, a reușit să atragă membrii noi, printre care și un nume important, Cornel Secianschi.

Partidul Mișcarea Populară, organizația Arad, a reușit să atragă membrii noi în partid
Comentează 0

Fostul director general al Sucursalei de Distribuție și Furnizare a Energiei Electrice Arad s-a declarat mulțumit de echipa pe care a găsit-o în cadrul organizației Arad a PMP. Alături de președintele Florin Remețan a avut o colaborare foarte bună în beneficiul arădenilor, în perioada în care actualul lider al PMP Arad ocupa funcția de subprefect, iar Cornel Secianschi conducea S.D.F.E.E. Arad.

 „Am ales să mă înscriu în PMP Arad pentru că reprezintă o idee în care cred. Am găsit oameni devotați, dornici de a aduce o schimbare în peisajul politic. Există o unitate extraordinară în rândurile organizației arădene a PMP. Deși este un partid mai mic, oamenii îl fac să fie foarte viu, cu idei sănătoase, care pot duce la dezvoltare. Nu în ultimul rând, a contat și faptul că sunt un admirator al președintelui Traian Băsescu, probabil ultimul politician de anvergură al României. De asemenea, țin să menționez că este primul partid în care mă înscriu în mod oficial, deși am fost membru simpatizant al PD-ului în anul 2000”, a precizat Cornel Secianschi, în cadrul primei ședințe la care a luat parte.

 „Ne bucurăm să îl avem în rândurile partidului nostru pe Cornel Secianschi. Îmi este prieten și știu că poate aduce un plus în cadrul PMP Arad. Nu a fost greu să îl conving să ni se alăture, pentru că avem idei și principii comune. Împreună suntem mai puternici”, a declarat președintele PMP Arad, Florin Remețan.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite