Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Orientare școlară și profesională la ” Iosif Moldovan”

Orientare școlară și profesională la ” Iosif Moldovan”
Comentează 0


     Școala Gimnazială „Iosif Moldovan” Arad, în cadrul programului „Şcoala altfel” a organizat  activitatea de Orientare Școlară  și Profesională pentru elevii claselor a VII-a şi a VIII-a, în cadrul Proiectului educational „Alături de tine”.
     La activitate au participat specialişti din diverse profesii și meserii, cum ar fi cea de poliţist de frontieră, psiholog, ofiţer de penitenciar, preot,  fotograf, jurnalist,  coafeză, contabil, și educatoare. Acţiunea a fost organizată pe workshopuri, unde invitaţii au împărtășit din experiența profesională acumulată în timp, astfel încât elevii participanţi la activitate să îşi poată forma o imagine de ansamblu despre fiecare meserie și profesie în parte. Cei mai curioși dintre elevi au putut pune întrebări despre profesiile prezentate, acestea referindu-se la studiile ce trebuie urmate, părţile interesante şi frumoase, dar şi aspectele mai puţin plăcute cu care participanţii s-au confruntat în decursul carierei.
La finalul activității, atât elevii cât și invitații s-au arătat încântați de rezultatul întâlnirii și şi-au exprimat dorinţa de a mai participa la astfel de întruniri, ele fiind folositoare pentru alegerea carierei și a domeniului de activitate.
 

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite