Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Optimism şi premise pozitive pentru un sezon reuşit. "La primul meci, impotriva Timişoarei, vom fi pregătiți"

Optimism şi premise pozitive pentru un sezon reuşit.
Comentează 0

Cu un lot care propune multe modificări, FCC ICIM Arad vrea să facă un sezon superior celui precedent, atunci când trupa lui Bogdan Bulj a ocupat locul 5. Un "careu de aşi" nu ar fi imposibil, însă nu va fi uşor echipei prezidate de Marcel Urban. Ce e important, faptul că există optimism şi premise pentru un asemenea obiectiv. “Suntem la început, cu o nouă echipă. Prima lună înainte de începutul sezonului va fi foarte grea. Avem foarte multe jucătoare noi, care trebuie să se adapteze la sistemul nostru, la stilul nostru de joc. Vom creşte ca echipă în fiecare zi. Avem nevoie de timp ca totul sa fie ok. Am încredere că la primul meci, impotriva Timişoarei, vom fi pregătiți”, spune pentru baschetarad-ro, antrenorul Bulj.

Primul meci oficial pentru noua echipă a ICIM-ului e programat pe 27 septembrie, în Cupa României, împotriva formației SCM Timișoara. Prima etapă din Liga Națională de baschet feminin va începe în data de 4 octombrie, atunci când echipa arădeană va întâlni, pe teren propriu, pe Teleorman Alexandria.

Până atunci pe 9 septembrie, în sala “Aurel Vlaicu” din Micalaca, sosește echipa sârbă Kraljevo, pentru meciul de prezentare.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite