Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Octombrie francofon la teatrul arădean în prezența ambasadorului Franței la București

Octombrie francofon la teatrul arădean în prezența ambasadorului Franței la București
Comentează 0

Astăzi, 22 octombrie, Teatrul de Stat arădean și-a deschis larg porțile pentru cei 400 de participanți la a XXV-a ediție a festivalului de teatru francofon Amifran. După deschiderea oficială a festivalului la care au ținut discursuri emoționante Excelența Sa, d-na  Michele Ramis –ambasador al Frantei in Romania si d-na Rennie Yotova, directoare BRECO, trupa MiniAmifran  a prezentat spectacolul « Musée Haut, musee bas » după un text de Jean-Michel Ribes, regizat de Gabriela Pavel. Au urmat spectacole susținute de trupele venite de la Palatul Copiilor Cluj-Napoca, de la Liceul « Papiu Ilarian » Dej, Liceul « Octavian Goga » Huedin, Liceul Francez din Berlin și Liceul nr 35 « Dobri Voinikov », Sofia, Bulgaria.

« Această longevitate a festivalului Amifran ilustrează dinamismul limbii franceze și a culturii francophone in România. » ne-a declarat dna Rennie Yotova.

Festivalul, organizat și animat de dl. Florin Didilescu, va continua pe parcursul săptămânii cu spectacole în fiecare zi, începând de la ora 14, până joi inclusiv. Programul complet al acestei ediții a festivalului poate fi consultat pe pagina oficială a Asociației Amifran www.amifran.ro

Adriana Filip

Galerie foto (15)


Scrie un comentariu

trimite