Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O viață bună începe acolo unde copilul tău e fericit

O viață bună începe acolo unde copilul tău e fericit
Comentează 0

Ca părinte, ai vrea să-i oferi totul copilului tău – de la grija și dragostea de care are nevoie, până la o copilărie fericită și, în cele din urmă, șansa la un viitor luminos. Pentru multe familii, imaginea unei vieți de familie împlinite se învârte în jurul unui „detaliu” vital: locuirea la casă.

Spațiul generos, liniștea și intimitatea pe care ți le oferă o casă individuală, grădina în care te poți relaxa și juca cu cei mici de primăvara până toamna, confortul deosebit, posibilitatea de a avea animale de companie – acestea sunt doar primele motive care ne vin în minte, atunci când ne gândim la dorința de a locui la casă.

 

westfield-copilarie-la-casa-noua-strazi-cartier.jpg

În Westfield, te simți acasă.

Dacă ai fost deja în vizită în Westfield, sigur știi acest sentiment. Însă dacă nu ai fost aici, te invităm să vezi cum trăiesc tot mai multe familii arădene: într-o zonă liniștită, cu străzi largi, spații verzi și locuri de joacă, o zonă lipsită de poluare sau trafic intens și totuși accesibilă din punctele-cheie ale orașului.

 

Casele frumoase, cu arhitectură modernă, completează „tabloul”: o viață aici este un vis care merită împlinit.

 

westfield-copilarie-la-casa-noua-strazi-cartier-1.jpg

Casă de la doar 254 euro / lună!

Investiția pentru o casă nouă în Westfield, cu grădină și toate facilitățile de care ai nevoie, începe de la doar 254 euro. Practic, poți locui la casă cu 2 sau 3 dormitoare, cu grădină, contra unei investiții ușor de comparat cu o chirie pentru un apartament de dimensiuni mult mai mici!

Flexibilitatea metodelor de plată și diversitatea ofertei de case noi fac dintr-o locuință în Westfield o alternativă foarte avantajoasă la investiția într-un apartament. Pentru un cuplu sau o familie tânără, achiziția unei case devine un vis mult mai ușor de materializat.

Îți poți imagina că anul acesta, te-ai putea muta la casă nouă? Noi da!

Intră în legătură cu noi: www.westfield.ro/contact, www.fb.com/WESTFIELDARAD și la nr. de telefon: 0721228860.

Galerie foto (3)


Scrie un comentariu

trimite