Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Speranţe reale spre sferturi. "Am fost ca un întreg şi acum privim cu încredere spre duelurile viitoare"

Speranţe reale spre sferturi.
Comentează 0

FCC ICIM Arad şi-a păstrat locul 6 şi după turneul de la Oradea. Două victorii lejere, cu Tg. Mureş şi Alba Iulia şi una în care fetele lui Bogdan Bulj a dominat prima repriză, tremurând puţin pe final, în cea cu Timişoara. "Sunt mândră de echipa noastră. Am jucat ca o echipă adevărată toate cele 3 partide. Am fost ca un întreg, cum am mai dovedit-o în acest sezon. Am luptat împreună, ne-am făcut treaba, şi acum privim cu încredere spre duelurile viitoare", a spus căpitanul echipei arădene, Brankica Hadzovic.

Locul 6 scoate în faţa Aradului, în sferturi, incomoda echipă a Braşovului. Se va juca sistem cel mai bun din 3 partide, cu primul duel pe 23 martie, apoi la Arad pe 27, si cel decisiv, pe 30 martie. "Ne plac astfel de provocări. Mai ales atunci când pornim cu şansa a doua. Pentru că are avantajul terenuilui propriu, Braşovul are 51% şanse. Dar să fiţi convinşi, vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a trece în semifinale", a spus preşedintele grupării arădene, Marcel Urban.

În sezonul regulat, dacă în tur, la Arad, CSU s-a impus cu 94-80, în meciul retur, de la Braşov, FCC ICIM a câştigat cu 66-63.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite