Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O nouă telenovelă? După un tur cu semne de întrebare, la UTA se vorbeşte despre...titlu! "Vreau să mă bat cu Gigi Becali"

O nouă telenovelă? După un tur cu semne de întrebare, la UTA se vorbeşte despre...titlu!
Comentează 0

Se face vorbire în ultima vreme despre noi peţitori la UTA. Conform sportarad.ro, Florin Manea, fiul regretatei legende a Rapidului, Nicolae Manea recunoștea că este interesat să preia frâiele Campioanei Provinciei la fotbal. Şi nu numai că recunoştea, ci chiar îşi face planuri mari: „Am anumiţi parteneri şi sper să pot să ajut. Dacă reuşesc să fac asta, la cum am lucrurile în plan, sper să reuşesc să iau campionatul cu UTA! Dacă ajung să iau UTA, vreau să fiu numărul unu. Vreau să mă bat cu Gigi Becali. Nu am banii lui, dar şi Hagi l-a bătut cu trei milioane de euro. Întâi merg la discuţii şi voi vedea ce se întâmplă. Cred că dacă se adună oamenii, oraşul, toţi cei din zonă, în cinci ani de zile luăm campionatul!”, spunea pe 16 ianuarie Florin Manea, pentru ProSport LIVE. Pare-se că ieri Florin Manea, însoțit de doi oameni de afaceri italieni, au discutat concret cu oficialii oraşului despre posibilitatea implicării la UTA. 

E interesant de văzut ce se va întâmpla, o chestie concretă sau o telenovelă. Telenovele pe care, altfel, suporterii UTA-ei le-au mai gustat în trecut, şi au rămas cu un amărui în gruă de nici până acum Mureşul nu a reuşit să-l spele.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite