Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O maşină a intrat în poarta Guvernului, după ce a trecut printre protestatari

Un autoturism a intrat, vineri seară, într-una din porţile din faţa Guvernului, după ce femeia aflată la volanul maşinii a trecut printre cei aproximativ 40 de protestatari aflaţi pe "insula" din Piaţa Victoriei. Potrivit poliţiştilor, în urma incidentului, nimeni nu a fost rănit.

O maşină a intrat în poarta Guvernului, după ce a trecut printre protestatari
Comentează 0

UPDATE: Surse judiciare au declarat, pentru Evenimentul zilei, că femeia a intrat, intenţionat, în poarta de la Palatul Victoria. Se pare că ea a suferit o depresie, din motive personale. Din primele declaraţii date poliţiştilor, şoferiţa nu are revendicări politice. De altfel, maşina condusă de femeia de 40 de ani,circula dinspre Bulevardul Magheru, a ocolit grupul de protestatari aflat în faţa Palatului Victoria şi s-a îndreptat direct spre poarta guvernului.

Potrivit primelor informații, poliţiştii nu au stabilit dacă femeia, care era singură în maşină, a intrat intenţionat în gardul Palatului Victoria sau accidental.

Martori la incident au declarat pentru News.ro că în jurul orei 20.40, un autoturism de culoare albă a intrat pe neaşteptate venind dinspre Şoseaua Kiseleff şi având avariile pornite, în mijlocul protestatarilor din Piaţa Victoriei.

Potrivit unuia dintre protestatarii aflaţi în Piaţa Victoriei, maşina i-a evitat, după care s-a îndreptat către sediul Executivului, intrând în plin, însă cu viteză redusă şi fără să frâneze, în poarta metalică a clădirii, scrie News.ro


Scrie un comentariu

trimite