Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O mamă a uitat să-și lase fetița la creșă, care a decedat, închisă în mașină, din cauza căldurii

O fetiţă în vârstă de un an şi patru luni a murit în urma unui stop cardiac, după ce mama sa a lăsat-o în maşină, în condiţiile în care temperatura ajunsese la aproape 30 de grade Celsius.

O mamă a uitat să-și lase fetița la creșă, care a decedat, închisă în mașină, din cauza căldurii
Comentează 0

Așa-zisa mamă, consilier local în localitatea Castelfranco di Sopra, situată în apropierea orașului Arezzo, a plecat de acasă cu gândul de a o duce pe cea mică la creșă, dar a uitat, mergând direct la locul de muncă.

A parcat mașina, o Lancia Ypsilon, pe partea opusă a străzii clădirii în care lucrează, în jurul orei 8 dimineața, iar fetița rămas pe bancheta din spate a autoturismului.

A revenit la mașină în jurul orei 2 a după-amiezii. În ciuda încercărilor medicilor de pe ambulanță de a o resuscita pe fetiță, fiind mobilizat chiar și un elicopter pentru intervenție, aceasta a decedat.

Munca, în societatea în care trăim, traumatizează puternic, părinții sunt de ocazie, apăsați de problemele pe care trebuie să le rezolve. 

Fără a-i găsi circumstanțe care s-o scoată din culpă, tragedia putea fi evitată, dacă mama, în loc să fie nevoită să meargă la muncă, ar fi stat acasă pentru a îngriji copilul, la o vârstă atât de mică.

Sursa 3dots.ro


Scrie un comentariu

trimite